D’on sortim?

Hola! Sóc la Leila

Fundadora i Directora d’Auró Natura.

A través d’aquest Blog trobareu articles amb els que us volem fer arribar els coneixaments i les eines que treballem a l’Auró amb les tècniques de les Green Cares que hi desenvolupem, perquè la Natura és universal. I els seus coneixaments també.

L’Auró és un Centre de Natura i investigació construït a Torà, al mig de la muntanya de la Segarra, Catalunya. Amb l’objectiu d’acostar el poder de la natura a les persones, en acord i consonància amb animals i plantes.

L’Auró és un espai d’accessibilitat universal, construït amb la consciència de treure les barreres d’accés, tant físiques, com mentals i emocionals, per oferir un espai mediambiental i obert a acollir qualsevol expressió de la diversitat cognitiva o en movilitat, perquè “tots som igual de diferents”.

Dissenyat buscant l’impacte paisatgistic més baix per respecte a l’entorn, amb els principis de sostenibilitat empresarials i laborals Europeus, i amb El “Refugi d’Animals i Plantes de l’Emma” per atendre espècies desateses en algun moment de la seva vida.

L’objectiu: Acompanyar-te per agafar la mà de la Natura i aprendre, crèixer i resoldre situacions personals que ens porten a reptes mèdics, emocionals, o existencials personals.

Oferin-te també un espai d’oci emocional, per gaudir de qui ets.

La Natura és una font d’aprenentatge que ens dona la vida i ens ensenya a viure’la. Només ens cal escoltar-la, observar, i entendre qui som en ella. Ens ofereix la simplicitat de saber qui ets en realitat, i gaudir d’aquesta realitat.

Connectar-se? és més que senzill..

Tens els peus a terra, respires aire, sents el teu lloc dins l’existència del bosc a través del teu hipotàlem… ho portes de sèrie: neixem connectats.

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: